George Padure – Blog Oficial
8Mai/16

Scrisoare deschisa catre PSD si UNPR – De ce veti pierde alegerile cu Daniel Tudorache:

De ce veti pierde alegerile cu Daniel Tudorache:

Fara a tine seama de ceea ce asteapta locuitorii sectorului, fara a cunoaste care sunt realitatile si prioritatile acestora, i-ati permis parlamentarului Daniel Tudorache sa se autodesemneze in cursa pentru fotoliul de primar, in conditiile in care inca de la inceputul anului face eforturi majore sa fie cunoscut de populatie. Iata deja primul motiv pentru care veti pierde aceste alegeri.

Al doilea motiv este ca, “desemnatul” PSD-UNPR, a dovedit in timp ca nu are nimic in comun cu administratia publica, fiind dat afara si din Ministerul Transporturilor, si din functia de viceprimar al sectorului 1. Probabil dvs l-ati iertat, serviciile lui Tudorache fiind pe masura potlogariilor facute. Alegatorii insa, nu uita si nu pot ierta modul fraudulos in care zeci de autorizatii de transport CEMT au fost eliberate de directorul general adjunct Daniel Tudorache, motiv pentru care chiar si ministrul PSD de atunci, Miron Mitrea, a fost obligat sa il destituie in urma unei anchete a Corpului de Control al ministrului. Iar acesta nu este singurul caz in care Daniel Tudorache a fost indepartat din administratie.

Consiliul Local al Sectorului 1 a decis in urma cu citiva ani, demiterea viceprimarului PSD, Dan Tudorache, din cauza “deficienţelor din activitatea administrativă". De ar fi meritat sa ramina in functie, ar fi avut macar sustinerea consilierilor PSD, care insa au votat impotriva.

Stiu ca domnului Tudorache nu ii pasa daca nu iese primar. De fapt, cautind sa isi faca notorietate, el lupta pentru a isi pastra fotoliul caldut de parlamentar si face tot acest lobby pentru alegerile din toamna. Daca i-ar pasa cu adevarat, ar da curs invitatiei pe care i-am adresat-o, pentru a dezbate problemele reale ale locuitorilor si nu ar evita o intilnire directa si publica. Ati putea sustine ca, prin demersul lui, Tudorache va aduce cit mai multi consilieri PSD. Complet fals! Lista consilierilor la sectorul 1 este singura prin care PSD isi injumatateste numarul celor propusi cu grupul UNPR de la KIA Romania. Va avertizez public insa ca, daca ati propus in consiliu oameni pentru a satisface interesele de grup sau personale, drumul lor va fi: DNA, “Beciul Domnesc” si “Brutarie”. Consilierii trebuie sa uite de idea de imbogatire! Iar daca viitorii consilieri vor proceda asa, deciziille majore pentru sector vor avea la baza referendumul sau consultarea publica a locuitorilor, costurile urmind sa le suportati dvs ca partid, si nicidecum comunitatea.

George Padure

Viitor Primar Independent al Sectorului 1

Comentarii () Trackbacks (0)

Niciun comentariu


Leave a comment

(required)

Niciun trackback.