George Padure – Blog Oficial
20Mai/12

Taxa pe fast food si cea pentru hotie

 

 

“Distinsii” antemergători ai PDL, Traian Ungureanu și Andrea Vaas in ultimele apariții invocă taxele. Ipocrizia nu mai are limite ! Cum este posibil ca doi oameni care atunci cind Boc mai inventa o taxă pentru romani ei se ascundeau pe străzile din jurul guvernului și al PDL de nu reușeai să-i găsești nici cu o divizie de cercetași, să dorească acum să ne apere de taxele la care s-a gindit vreunul din guvernul Ponta ?

Văzind că șeful lor suprem, Boc-indu-se ne-a crescut peste 300 de taxe ale Romaniei in ultimii 3 ani cu peste 50%, “berbecii” PDL Ungureanu-Vaas depling romanii pentru că vezi Doamne, Ponta le va pune taxa pe Fast-food cind, nici măcar n-a pomenit. Pe Traian Ungureanu il ințeleg că nu-i gătește nimeni, dar tu Andrea vrei să măninci toată viața hamburger si cheeseburger ? Nu te-ai săturat de atita carne tocată ? Vrei să dai in urticare sau să devii obeză ?

Să admitem că e vorba de slugărnicie sau de prostie, dar nu sunt de acord cu ipocrizia! Păi, nu prima economista a țării cu tot cu trimișii PDL ne argumentau de ce au crescut taxele, de ce domnul Boc vrea taxă pe manele și pe apa de fintină ? Cumva doamna Paul Vaas ne crede uituci și Ungureanu proști ? Ei bine, din această cauză veți pierde ! Pentru că subestimați electoratul crezind că, noi toți suntem ca voi.

Dacă v-aș reaminti ca PDL a crescut TVA-ul și a fost cel care a inventat impozitul forfetar in Romania, mi se pare că v-aș supăra prea tare, mai ales că și unul și celălalt ați plătit alături de toți romanii. Ceea ce v-aș aduce aminte insă este că, pe cit de mult vă ingrijorați de noi acum, pe atit de mult (nu) v-a durut atunci cind auzeați și citeați in presă de furăciunile alor vostrii. Hai să-l lăsăm pe Ungureanu c-a stat mai mult pe la Bruxelles, dar tu Andrea n-ai auzit de “clienții” voștrii cu furturi de zeci de milioane (de euro) TVA sau de achiziții cu licitații dedicate ? De ce nu faceți o statistică inainte de orice pentru a vedea cite contracte sunt curate și cite au fost date intre voi ? Mai ales că tu, Andrea, ai fost in comisia de privatizare a Hidoelectrica și știi mai bine decit toți cum e cu “dedicațiile”. Păi, voi vorbiți de taxe ? Vorbiti de funie in casa spinzuratului !

Chiar nu vă mai amintiti că pe lingă cele 306 taxe romanești Ialomiteanu a inventat taxa pe Fast food și Blejnar pe manele ? Intr-adevăr ambele sunt ridicole, dar trebuia să vorbiti atunci și nu acum ! Păi nu voi ne-ati spus că trebuie sa punem taxă pe orice ? Ce vor spune PDL-iștii cind vor constata că iar ați ratat un moment in care ar fi fost bine sa tăceți ? Voi vreti să băgați tot partidul in necaz, in loc să il lăsați măcar să treacă de 15 % ? Așa credeți voi că veti reuși să adunați doi poli de voturi la care visează mai marii voștrii ? Nicidecum !

Dacă intr-adevar ați fi dorit ca anul 2013 să vă apuce in Palatul Victoria in primul rind ar fi trebuit: (1) să nu ne mințiți, (2) să știți să comunicati cu noi, cei care in urma cu patru ani v-am votat, (3) să faceți ceea ce ne-ați promis și (4) să nu furați. Sau, dacă la ședințele pe care le tineați in Modrogan furtul era tratat ca obligație de partid, ar fi trebuit (5) să mai inventați măcar o taxa: cea pentru hoție. Auzi Andrea: puteți s-o puneți și acum și o calculați retroactiv.

 

Comentarii () Trackbacks (0)

Niciun comentariu


Leave a comment

(required)

Niciun trackback.